Disidenti
Ekonomi

Vjen lajmi i mirë/ Sot hapet aplikimi për 100 eurot e punëtorëve në sektorin privat dhe studentët

Sot gjatë ditës pritet të hapet aplikimi për 100 eurot e ndara nga Qeveria e Kosovës për sektorin privat dhe studentët.

Aplikimi do të bëhet përmes faqes zyrtare të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK).

Nga ATK-ja kanë konfirmuar se aplikimi do të hapet sot dhe janë duke punuar në këtë drejtim, për çka zyrtarisht do të njoftojnë gjatë ditës, sapo linku për aplikim të jetë gati.

Ndryshe, disa media kanë publikuar lajmin se është hapur aplikimi dhe kjo ka bërë që për shkak të ngarkesës së madhe të bjerë edhe faqja zyrtare e ATK-së (atk-ks.org).

Rriten çmimet këtë vit në Shqipëri, deri në 15-30%

Disidenti.net

Lufta në Ukrainë rrit çmimet për hotele dhe restorante në Kosovë: Zvogëlohen dasmat dhe listat e të ftuarve

Disidenti.net

‘Fluturojnë’ çmimet në Kosovë – buka, vaji, qumështi dhe rryma me rritjen më të madhe

Disidenti.net
Disidenti

Vjen lajmi i mirë/ Sot hapet aplikimi për 100 eurot e punëtorëve në sektorin privat dhe studentët