Disidenti
Ekonomi

Shtrenjtimi i naftës i liron rrugët e Kosovës

Rrugët e Prishtinës janë parë të zbrazura gjatë kësaj jave.

Kriza globale, shtrenjtimi i derivateve, koha e pushimeve, e fundi i muajit, po shihen si faktor nga qytetarët.

Ndërsa, Klanit se kanë pasur më pak klientë gjatë kësaj jave, ja konfirmuan edhe disa nga kompanitë e derivateve në kryeqytet.

Loading video

Sa importon nga Serbia dhe sa eksporton Kosova mallra në Serbi

Disidenti.net

Sveçla viziton komunat veriore: Unë jam ministër i të gjithë qytetarëve të Kosovës

Disidenti.net

Katër ministri me asnjë cent investime kapitale për 6 mujorin e parë të vitit 2022

Disidenti.net
Disidenti

Shtrenjtimi i naftës i liron rrugët e Kosovës