Disidenti
Ekonomi

Për shkak të festave, pagat e sektorit publik do të ekzekutohen tre ditë më herët

Ministria e Financave dhe Transfereve, ka njoftuar gjithë punëtorët e sektorit publik që ekzekutimi i pagesave për ta do të bëhet tri ditë me herët se festat e fundvitit.

“Njoftohen punonjesit të sektorit publik se pagat do t’i mund ti marrin deri në tri ditë më herët për shkak të festave”, thuhet në njoftim.

Ndryshe, punëtorë e sektorit publik vazhdimisht muajve të fundit kanë kërkuar rritje të pagave, por kërkesa e tyre nuk ka gjet mbështetje nga Qeveria Kurti.

Rriten çmimet këtë vit në Shqipëri, deri në 15-30%

Disidenti.net

Lufta në Ukrainë rrit çmimet për hotele dhe restorante në Kosovë: Zvogëlohen dasmat dhe listat e të ftuarve

Disidenti.net

‘Fluturojnë’ çmimet në Kosovë – buka, vaji, qumështi dhe rryma me rritjen më të madhe

Disidenti.net
Disidenti

Për shkak të festave, pagat e sektorit publik do të ekzekutohen tre ditë më herët