Disidenti
Shkencë

Studim: Burrat që martohen me infermiere janë ndër më të lumturit në botë

0Shares

Me siguri çdo mashkull ëndërron të ketë një partnere të bukur, inteligjente, të ndjeshme por edhe të fortë përkrah tij. Romantike dhe të pavarur në të njëjtën kohë. Por cila grua arrin të mbajë brenda vetes të gjitha këto karakteristika të jashtëzakonshme?

Infermierja! Infermieret mishërojnë në mënyrë të përkryer modelin ideal të gruas së burrave evropianë. Por përveç tipareve të përmendura, çfarë i bën ato veçanërisht tërheqëse? Le të zbulojmë se çfarë doli nga sondazhi i fundit.

Pse burrat që martohen me infermiere janë ndër më të lumturit?

Infermierja është e fortë dhe e ndjeshme në të njëjtën kohë

Kjo do të thotë se ajo nuk humbet kurrë dhe arrin të zgjidhë situata, ato edhe delikate me vendosmëri dhe feminitet.

Ka durim të pafund

Një veçori tjetër që e bën këtë kategori kaq të dëshiruar është durimi i saj i madh. Për t’u marrë me burrat, kjo është ajo që vërtet ju duhet shumë!

Një infermiere e di rëndësinë e gjërave themelore

Ajo është një grua që nuk mashtrohet dhe mjafton një shikim, për të kuptuar se cilat janë gjërat që duhet t’u kushtojë vëmendje dhe interes.

Ajo është një grua e organizuar mirë

Një tipar tjetër i rëndësishëm që e bën infermieren gruan ideale për shumë burra është organizimi i saj i përsosur. Një cilësi që vlen edhe në jetën shtëpiake.

Infermierja është një nënë shumë e pranishme

Megjithëse puna shpesh e mban të zënë edhe gjatë natës, infermierja është një nënë që është e pranishme dhe shumë e vëmendshme për nevojat e fëmijëve të saj. Një cilësi që arrin ta jetojë me shumë natyralitet dhe spontanitet.

Ajo është përgjithësisht një e dashur pasionante

Së bashku me tiparet që sapo janë parë, ajo arrin të rezervojë vëmendjet dhe momentet e shoqërimit me partnerin e saj. Përbërësit thelbësorë për një jetë të pasur dhe plotësuese si çift.

Infermierja është një shoqëruese e kujdesshme që është e gatshme të mbështesë partnerin e saj

Në jetën e përditshme, veçanërisht në situatat më delikate dhe të vështira, të keni një partner të kujdesshëm dhe mbështetës është shumë e rëndësishme. Kjo është një tjetër karakteristikë e rëndësishme që gratë e këtij profesioni janë në gjendje të sigurojnë për shoqëruesit e tyre. Shokë të lumtur. Më të lumturit në botë.

Uji i shiut përmban kimikale kancerogjene, ka gjetur studimi

Disidenti.net

Njëzet pyetjet e mëdha në shkencë

Disidenti.net

Shkenca thotë se ata që zbukurojnë bredhin para kohe, janë më të lumtur

Disidenti.net