Disidenti
Lajme

Ushtria e Kosovës po vazhdon të forcohet, pritet të furnizohet me kamionë ushtarakë

Ministria a Mbrojtjes ka bërë njoftimin e radhës gjatë ditës së djeshme, për një furnizim të ri.

Dikasteri që udhëhiqet nga Armend Mehaj ka bërë kërkesë për tu furnizuarm e kamion të ndryshëm ushtarakë.

“Furnizim me kamion të ndryshme ushtarakë, gjysmë- rimorkio dhe pirunier fushore, e ndare në gjashtë pjesë Pjesa 1 Furnozim me kamion ushtarak 4×4 Pjesa 2 Furnzim me kamion transportues ushtrak 6×6 Pjesa 3 Furnzim me kamion ushtarak 8×8 Pjesa 4 Furnizim me kamion ushtrak 4×4 per autoshkolle dhe kamion 4×4 transportues me ngarkese te mbyllur Pjesa 5 Furnzim me gjysmë rimorkio Pjesa 6 Furnizim me pirunire fushorë”, thuhet në titullin e kontratës, i dhënë nga autoriteti kontraktues.

Në njoftim bëhet me dije se vlera e kontatës fillimisht është 4 110 000,00 euro.

“AK i MM, ka për qellim qe të lidhe një kontratë për furnzimin me një OE, qe do të ketë kapacitet të kryej ‘Furnzim me kamion te ndryshme ushtarak, gjysmë- rimorkoi dhe pirunier fushore, e ndare ne shtatë pjesë Pjesa 1 Furnozim me kamion ushtarak 4×4 Pjesa 2 Furnzim me kamion transportues ushtrak 6×6 Pjesa 3 Furnzim me kamion ushtarak 8×8 Pjesa 4 Furnizim me kamion ushtrak 4×4 per autoshkolle dhe kamion 4×4 transportues me ngarkese te mbyllur Pjesa 5 Furnzim me gjysmë rimorkio Pjesa 6 Furnizim me pirunire fushorë Furnizim me kamion të ndryshme ushtarakë, gjysmë- rimorkio dhe pirunier fushore, e ndare në gjashtë pjesë, duhet te behet sipas specifikimit teknik te kërkuar dhe TeR te përcaktuar ne dosjen e tenderit dhe ne njoftimin për kontrate me qellim të ngritjes se operacionalitetit dhe efikasitetit ne kryerjen e detyrave sipas misionit të MM-së.”, thuhet në përshkrimin e shkurtët të lëndës së kontratës”.

Ndryshe, afati i fundit për pranimin e tenderëve është deri më 14.05.2021

“As sot as mas zgjedhjeve”, AAK-ja me vijë të kuqe për LVV-në

Disidenti.net

Hajnat në Gjakovë vjedhin pajisjet e makinave për shtrimin e asfaltit të kompanisë “Benita”, dëmi rreth 15 mijë euro

Disidenti.net

Kraki “shpërthen” ndaj Escobar e Lajçakut: S’janë Amerika e Evropa, Kosova nuk është as Sudan, e as Libi që me i vendos sanksione

Disidenti.net
Disidenti

Ushtria e Kosovës po vazhdon të forcohet, pritet të furnizohet me kamionë ushtarakë