Disidenti
Lajme

“Unë foli me xhindët dhe i largoj njerëzit prej tyre” – Mërgimtari tregon si i shëron njerëzit e prekur nga msyshi dhe nga ‘sihret’

0Shares

Mërgimtari Skender Ymeri, në një bisedë “Shqiptarqe Krejt”, ka treguar se ai merret me shërimin e njerëzve, të cilët janë të prekur nga ‘Sihret’ (mësyeshi).

Ai madje tha se ka mundësi edhe të bisedojë me xhindët dhe t’ua largojë njerëzve nga trupi, duke kënduar ajete nga Kurani.

Ymeri në këtë bisedë ka shpjeguar se në cilat raste njerëzit janë të prekur nga ‘sihri’.

Bisedën e tij të plotë mund ta dëgjoni në videon më poshtë:

Radojiçiq e fshin “Viberin” pasi gjurmohet nga mediat, dyshohet se është i plagosur rëndë

Disidenti.net

Rrëfim nga Veriu – serbi që ka prindërit në Banjskë: Policia u solli ilaçe, ushqim dhe pije

Disidenti.net

“150 eksplozivë dinamit dhe 235 karikatorë për kallashnikov”, Policia publikon listën e armatimit të konfiskuar në veri

Disidenti.net
Disidenti

“Unë foli me xhindët dhe i largoj njerëzit prej tyre” – Mërgimtari tregon si i shëron njerëzit e prekur nga msyshi dhe nga ‘sihret’