Disidenti
Lajme

Të burgosurit bëjnë kontejnerë për qytetin e Istogut

Kontejnerët që i punuan të burgosurit e Burgut të Dubravës, kanë dal në përdorim nga kjo e premte.

Ato iu dhuruan Komunës së Istogut, derisa për këtë salduesit e prapa grilave ishin fort të lumtur.

20 shportat e para e kishin cak shkollën “Bajram Curri” në Istog, por jo të gjitha do të mbesin aty.

Drejtori i shërbimeve publike atje, Abedin Kabashi, tha se disa do të vendosen edhe në parkun e Banjës si dhe në Gurakoc.

“Jam në gjendje të jap dorëheqje”

Disidenti.net

Qeveria do të ndajë 3 milionë euro për byzylykë që do u vendosen të dyshuarve për sulm ndaj grave

Disidenti.net

Adi Krasta drejtor i ri i RTK-së?

Disidenti.net
Disidenti

Të burgosurit bëjnë kontejnerë për qytetin e Istogut