Disidenti
Lajme

Syla kërkon shkarkimin e Martin Berishajt: Nëse nuk e bëni atëherë paret i pasket nda bashkë

Gazetari dhe analisti Valon Syla përmes një reagimi në rrjetin social në Facebook ka kërkuar shkarkimin e ambasadorit të Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj.

Madje sipas tij, nëse një veprim i tillë nuk bëhet nga udhëheqësit institucional atëherë paratë që dyshohet se i ka marrë Berishaj, sipas Sylës i kanë ndarë së bashku.

“Thirrne këtë Martin Berishën mbrapsht. Shkarkone edhe merrne në pytje… nëse nuk e bëni atëherë paret i pasket nda bashkë. Ska tjetër”, ka shkruar ai.

Ky është 19-vjeçari që u godit për vdekje në Prishtinë, po shpërndante porositë me motoçikletë

Disidenti.net

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim

Disidenti.net

30 ditë paraburgim për Nuredin Lushtakun dhe të tjerët

Disidenti.net
Disidenti

Syla kërkon shkarkimin e Martin Berishajt: Nëse nuk e bëni atëherë paret i pasket nda bashkë