Disidenti
Lajme

Sondazhi/ 67% e shqiptarëve agjëruan Natën e Kadrit

Ditën e djeshme besimtarët myslimanë agjëruan Natën e Kadrit, e cila ka një vlerë dhe rëndësi të veçantë në fenë islame, pasi thuhet se është më e vlefshme se njëmijë muaj.

Duke qenë e tillë, kjo datë e shënuar nuk kaloi pa vëmendje edhe nga shqiptarët.

Referuar në një sondazh të bërë nga redaksia e JOQ Albania dje, rezulton se 67% e shqiptarëve agjëruan Natën e Kadrit. Një veçori e kësaj nate është edhe se ajo shërben që njerëzit të shkojnë më shumë te njëri-tjetri apo të organizojnë iftare dhe adhurime të përbashkëta.

Kolegu dhe shoku i ngushtë i mjekut që vdiq: S’ishte koha të largohesh shoku im, kishim plane të mëdha

Disidenti.net

Ky është mjeku nga Gjakova që vdiq 6 ditë pasi u aksidentua rëndë në kryerje të detyrës

Disidenti.net

Sondazhi i institutit amerikan: Kurti politikani më i besueshëm në Kosovë, Osmani e dyta

Disidenti.net
Disidenti

Sondazhi/ 67% e shqiptarëve agjëruan Natën e Kadrit