Disidenti
Showbizi

Skandal: Miss Kosova dhe Miss Shqipëria ngritin tre gishta bashkë me Miss Serbinë

Përfaqësuesja serbe në konkursin Miss Internacional, Valentina Petroviq është shfaqur me përfaqësueset e Shqipërisë dhe të Kosovës në një foto duke treguar tre gishtat.

Në një foto tjetër shihet se përveç Valentina Petroviqit, përfaqësuesja e Kosovës, Besa Çitaku së bashku me atë të Shqipërisë, Frontina Gashi dhe me Una Mugoshën nga Mali i Zi kanë treguar simbolin e shqiponjës dy krenare.

Në foton ku shihen përfaqësuesja e Kosovës e Shqipërisë dhe ajo e Serbisë duke ngritur tre gishtat mungon përfaqësuesja e Malit të Zi, Una Mugosha.

Donjeta Kasumi “Kallashi” po kërkon punë në Parlamentin e Kosovës

Disidenti.net

Pamjet/ Donika Kadaj-Bujupi ngrihet për së gjalli

Disidenti.net

Nervozohet Arta Nitaj për masat e reja: Që dy vjet n’fitnes kurr nuk mora virus

Disidenti.net