Disidenti
Lajme

Sekretari i ri i Vetëvendosjes ka në bankë 1,2 milionë euro, shtëpi, toka e banesa…

Alim Rama do të jetë sekretar i Lëvizjes Vetëvendosje që qeverisë me vendin.

Por tash subjekti politik i orientuar ideologjikisht në të majtë, sekretar do të ketë një milioner.

Mbi 1 milion e 200 mijë euro i ka të regjistruari Rama – ai është anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ).

Këto mjete financiare i ka nëpër banka të ndryshme vendore, por edhe të huaja.

Por pasuria e tij nuk mbaron vetëm me para kesh.

Ai e ka një shtëpi të madhe, dy banesa, dy prona dhe dy vetura, njërin prej tyre me vlerë hiç më pak se 48 mijë euro.

Rama rreth 13 mijë euro pagë vjetore. Ndërkaq pasuritë e deklaruara i ka si të përbashkëta, pa deklaruar që të kujt.

“Jam në gjendje të jap dorëheqje”

Disidenti.net

Qeveria do të ndajë 3 milionë euro për byzylykë që do u vendosen të dyshuarve për sulm ndaj grave

Disidenti.net

Adi Krasta drejtor i ri i RTK-së?

Disidenti.net
Disidenti

Sekretari i ri i Vetëvendosjes ka në bankë 1,2 milionë euro, shtëpi, toka e banesa…