Disidenti
Kuriozitete

Sa qen shihni në foto?

Përqendrimi i vetëdijes suaj në një gjë të vetme do të parandalojë që mendimet tuaja të ju shpërqendrojnë dhe mund të ju afrojë me qëllimet tuaja.

Për të qëndruar të përqendruar në një veprim në një kohë, ju duhet të punoni në hapësirën tuaj të vëmendjes dhe enigmat janë një mënyrë e shkëlqyer për t’u praktikuar.

Më poshtë, ju sjellim një fotografi, të publikuar nga Bright Side, që mund t’ju ndihmojë të shihni se sa vëzhgues jeni./21Media

Dhe, rezultatin mund ta shikoni më poshtë.

Studimi i ri: Ujku ka qenë miku më i mirë i njeriut

Disidenti.net

A e dini pse dyert në banjot publike nuk arrijnë në dysheme?

Disidenti.net

“Shtëpia më e vetmuar” në botë që ndodhet në një ishull të braktisur, po shitet për 340 mijë dollarë

Disidenti.net
Disidenti

Sa qen shihni në foto?