Disidenti
Lajme

Sa kohë është i sigurt për tu përdorur mishi i kuq ose mishi i pulës pas blerjes?

Konsumoni ose ngrini produktet e mishit të kuq brenda 3-5 ditëve nga blerja. Mishi i pulës i freskët, mishi i kuq i bluar dhe mishi shpendëve i bluar duhet të gatuhen ose të ngrihen brenda 1-2 ditëve nga blerja.

Gjithashtu gjatë këtyre ditëve të ruajtjes, temperatura e frigoriferit duhet të kontrollohet si dhe këto lloje të mishrave duhet të ruhen në kushte të duhura higjienike dhe të mos kenë kontakt me ushqime të tjera.

 

“As sot as mas zgjedhjeve”, AAK-ja me vijë të kuqe për LVV-në

Disidenti.net

Hajnat në Gjakovë vjedhin pajisjet e makinave për shtrimin e asfaltit të kompanisë “Benita”, dëmi rreth 15 mijë euro

Disidenti.net

Kraki “shpërthen” ndaj Escobar e Lajçakut: S’janë Amerika e Evropa, Kosova nuk është as Sudan, e as Libi që me i vendos sanksione

Disidenti.net
Disidenti

Sa kohë është i sigurt për tu përdorur mishi i kuq ose mishi i pulës pas blerjes?