Përveç kutisë CB102 dhe në dy kuti të tjera nuk ka pasur dallime, raporton Disidenti.

Procesi i verifikimit të kutive ku ka marrë pjesë i apostrofuari në media ende s’ka filluar, tash pritet edhe pak të fillojnë numërimi i tyre.

Sipas zëdhënësit të KQZ-së, Valmir Elezi, ky proces pritet të përfundojë brenda disa orëve.