Disidenti
Lajme

“Rend e ligj, pa pasë nevojë me ja lag fytin ndokujt”, Muja publikon tabelën e kontributeve të bizneseve

Deputeti i Lëvizjes, Armend Muja, ka publikuar një tabelë ku shihen kontributet e bizneseve në buxhetin shtetëror, për tremujorin e parë nga viti 2011 e deri më tani.

Muja, tha se bizneset kanë kontribuar rreth 41 milionë euro në vitin 2022, për periudhën janar-mars.

Sipas tij, kjo është dyfishi nëse krahasohet me vitet paraprake.

Po ashtu, ligjvënësi i pushtetit deklaroi se kjo ndodh kur kontributi bëhet në arkë shtetërore e jo në xhepat e politikanëve.

“Mjedis i parashikueshëm, korrektësi, rend e ligj, pa pasë nevojë me ja lag fytin ndokujt”, shkroi ai në Facebook.

Ky është 19-vjeçari që u godit për vdekje në Prishtinë, po shpërndante porositë me motoçikletë

Disidenti.net

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim

Disidenti.net

30 ditë paraburgim për Nuredin Lushtakun dhe të tjerët

Disidenti.net
Disidenti

“Rend e ligj, pa pasë nevojë me ja lag fytin ndokujt”, Muja publikon tabelën e kontributeve të bizneseve