Disidenti
Lajme

Qeveria mblidhet në orën 13:30, këto janë pikat e rendit të ditës

0Shares

Kabineti qeveritar i udhëhequr nga Albin Kurti do të mblidhet sot në orën 13:30.

Gazeta Sinjali mëson nga burimet se në këtë mbledhje do të diskutohen 8 pika të rendit të ditës.

Ato janë si në vijim:

1. Shqyrtimi i Draftit të Koncept-dokumentit për çështjen e pasurisë së fituar në mënyrë të pajustifikueshme (MD)

2. Shqyrtimi i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale Nr. 04/L-123 i ndryshuar dhe plotësuar me Kodin Nr.06/L-091 (MD)

3. Shqyrtimi i Propozim-vendimit për themelimin e Strukturave Koordinuese Ndër- instutucionale për procesin e Integrimit Evropian (ZKM)

4. Shqyrtimi i Propozim-vendimit që Sistemi Nacional për Monitorimin e Spektrit – SNMS, të trajtohet si projekt me qëllim të mbrojtjes nacionale (ME)

5. Shqyrtimi i Nismës për negocimin e Marrëveshjes së Amandamentimit nr. 1 të Marrëveshjes Kornizë së Kredisë të datës 14 gusht 2020, nđermjet Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe Bankës Zhvillimore të Këshillit të Evropës (CEB) për financimin e projektit “Reagimi Emergjent ndaj COVID-19” (MFPT)

6. Shqyrtimi i Propozim-vendimit për Ri-aprovimin e Raportit Financiar për vitin 2020 (MFPT)

7. Shqyrtimi i Raportit për Funksionimin e Komunave të Republikës së Kosovës për vitin 2020 (MÄPL)

8. Shqyrtimi i Raportit të Vlerësimit të Ligjshmërisë së Akteve të Kuvendeve të Komunave për vitin 2020 (MAPL)

9. Të ndryshme

Fondacioni Golden Eagle bën thirrje për krijimin e fondit për Policinë e Kosovës, ndanë 30,000 euro

Disidenti.net

Mirena: Afrim Bunjaku, që sot ra në detyrë, shteti nuk i ka garantuar as sigurim shëndetësor, as sigurim jetësor, e Qeveria ua ka hequr edhe shtesat për rrezikshmëri në punë

Disidenti.net

“Ma shpejt se t’i jepi 2-3 shuplaka”/ I riu në Prishtinë kapet me Policinë pasi e gjobitën për shkelje në trafik

Disidenti.net
Disidenti

Qeveria mblidhet në orën 13:30, këto janë pikat e rendit të ditës