Disidenti
Lajme

‘Për pikë të qefit’: Haliti tregon përse votoi Konjufcën për kryeparlamentar

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Xhavit Haliti, ka thënë  se “për pikë të qefit” e ka votuar Glauk Konjufcën për kryeparlamentar.


Haliti tha se Konjufcën e ka votuar populli dhe se s’ka nevojë të bëhen filma.

Me 69 vota pro, 33 kundër dhe asnjë abstenim, Glauk Konjufca është zgjedhur kryetar i Kuvendit.

Deputetët tjerë të partive opozitare votuan kundër propozimit të Lëvizjes Vetëvendosjes, përveç Xhavit Halitit nga Partia Demokratike e Kosovës.

Rasti Vizat – Gjykata merr vendim për Ukë Rugovën

Disidenti.net

Patundshmëria “prek qiellin”, banesat në Prishtinë arrijnë 1000 deri në 2.500 euro/m2

Disidenti.net

Mblidhet Bordi i ZRrE-së, sot pritet shtrenjtimi i rrymës elektrike

Disidenti.net
Disidenti

‘Për pikë të qefit’: Haliti tregon përse votoi Konjufcën për kryeparlamentar