Disidenti
Lajme

Osmani: Lajçak s’është president i Kosovës – S’ka Asociacion, OJQ mund të ketë

Vjosa Osmani ka thënë se Asociacioni i nënshkruar në Bruksel është rrëzuar nga Gjykata Kushtetuese.

Tutje ajo tha se i vetmi asociacion që mund të nënshkruhet është ndonjë lloj OJQ-je, e paraparë edhe me ligjin për vetqeverisje.

Përveç kësaj, ajo tha se Lajçak s’është president i vendit dhe se qëndrimi i tij është i kuptueshëm.

“Lajçak nuk është president i Kosovës. Lajçak kuptohet se ka për detyrë të qëndrojë neutral. Presidentja e Kosovës mbron qëndrimet e Republikës së Kosovës.

Është krejt normale që një politikan i përgjegjshëm mos ta zbatojë një marrëveshje që e hedh poshtë Gjykata Kushtetuese, tha Osmani në Interaktiv.

Tim Judah: Kur Kurti ishte në burg, Vuçiq ishte ministër i inforimimit, kjo po ndikon në dialog

Disidenti.net

Faton Kurti publikon fotografinë e Vuçiqit nervoz përballë Kurtit: Ai tani e ka vetëm një opsion

Disidenti.net

Hajdari: Gjuha e trupit dëshmoi që Kurti ishte konfident, e Vuçiq në stres

Disidenti.net
Disidenti

Osmani: Lajçak s’është president i Kosovës – S’ka Asociacion, OJQ mund të ketë