Disidenti
Lajme

Njihuni me prindërit dhe vëllezërit e Albin Kurtit, kujt mendoni se i ngjan kryeministri?

Gruan dhe vajzën e tij e kemi parë, por rrallëherë pjesën tjetër të familjes së tij.

Albin Kurti e ka kaluar një pjesë të fëmijërisë së tij në fshatin fshatin Sukobinë të Ulqinit në Mal të Zi, prej nga e ka prejardhjen familja e tij. Ai lindi më 24 mars 1975 në Prishtinë.

Zaim dhe Arife Kurti, prindërit e ish-kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit rrallëherë që janë paraqitur nëpër medie.

Nëna e Albin Kurtit, Arife Kurti është ligjeruese në Universitetin e Prishtinës, me profesion është inxhiniere e ndërtimtarisë, ndërsa babai i tij është inxhinier i makinerisë në pension.

Kryeministri Kurti ka gjithashtu edhe dy vëllezër, ata quhen Arianit dhe Taulant.

“Jam në gjendje të jap dorëheqje”

Disidenti.net

Qeveria do të ndajë 3 milionë euro për byzylykë që do u vendosen të dyshuarve për sulm ndaj grave

Disidenti.net

Adi Krasta drejtor i ri i RTK-së?

Disidenti.net
Disidenti

Njihuni me prindërit dhe vëllezërit e Albin Kurtit, kujt mendoni se i ngjan kryeministri?