Disidenti
Lajme

Njerëz të maskuar shihen tek ura në stacionin e autobusëve në Mitrovicën veriore

Njerëz të maskuar janë para nga ekipi i Klan Kosova në tek ura në stacionin e autobusëve në Mitrovicën veriore.

Serbët lokalë, nën maska, po ashtu më herët kanë shtënë në drejtim të policisë së Kosovës, si dhe kanë maltretuar dhe sulmuar fizikisht qytetarët shqiptarë.

Ekipet e KFOR-it kanë nisur patrullimin deri në Rudarë.

MPB kërkon 50 punëtorë, nuk kërkohet diploma e fakultetit as përvoja e punës

Disidenti.net

Krasniqi: Konfliktin në veri e evitoi në momentin e fundit ky zyrtar amerikan, hera e dytë që Kurti po e rrezikon vendin

Disidenti.net

Shuhen shpresat e Serbisë për Asociacionin/ Juristi nga Belgjika ka disa pyetje që nuk do iu pëlqejnë Thaçit e Mustafës!

Disidenti.net
Disidenti

Njerëz të maskuar shihen tek ura në stacionin e autobusëve në Mitrovicën veriore