Disidenti
Lajme

Nga 17 marsi protestohet, ndërpritet transporti i udhëtarëve në Kosovë

Nga 17 marsi protestohet, ndërpritet transporti i udhëtarëve në Kosovë 7 minuta më herët   Nga dita e mërkurë, më 17 mars nuk do të ketë transport të udhëtarëve urban dhe ndërurban në gjithë vendin për shkak të mos përmbushjes së marrëveshjes ndërmjet Shoqatës së transportit të udhëtarëve dhe Ministrisë së Infrastrukturës për subvencionin e operatorëve në këtë sektor.

Kryetari i Shoqatës së transportit rrugor Ruzhdi Kurtishaj tha se sot Këshilli drejtues vendosi të mbaj protestë prej ditës së mërkurë të javës së ardhshme. “Me keqardhje dua t’iu njoftoj se nga 17 mars ditë e mërkurë, kemi marr vendim për të hyrë në protestë-grevë për shkak të mos përmbushjes së marrëveshjeve ndërmjet shoqatës dhe qeverisë. Jemi nië sektori që kemi humbur mjaft në pandemi për shkak të gabimeve të menaxhimit të qeverisë me covid. Jem atakuar me vendime të qeverisë”, tha ai. Protesta do të vazhdon në forma të ndryshme, derisa të përmbushen kërkesat.

Bahtiri argëton popullatën me llaf: Me Radojçiqin jena sha me nanë

Disidenti.net

Bahtiri plas bombën – Si përfundoi në shtëpinë e Radojçiqit në veri, bashkë me Haradinajn e Rakiqin?

Disidenti.net

Komandanti i KFOR-it: S’do ta tolerojmë dhunën dhe pikë

Disidenti.net
Disidenti

Nga 17 marsi protestohet, ndërpritet transporti i udhëtarëve në Kosovë