Disidenti
Showbizi

Në klube po e këndojnë “Mora fjalë”, Skivi kritikon kolegët teksa i drejtohet Shkurte Fejzës: A po të paguajnë ndonjë gjë?

Rap-artisti shqiptar, Visar Shala – Skivi, viteve të fundit ka qenë më pasiv në muzikë.

Ai ka lënë më anash koncertet, ndërkohë që këtë herë ka bërë një deklaratë në drejtim të artistëve shqiptarë.

Pasi është parë që thuajse në çdo mbrëmje është duke u kënduar hiti i Shkurte Fejzës “Mora fjalë”, ai theksoi që kjo duhet të ndalohet.

I njëjti në një postim tjetër ka etiketuar këngëtaren duke e pyetur nëse janë duke e paguar.

Liberta, cilit ish-dashnor i tha: Gjeje dike tjetër se me ty s’ mund të jem më …

Disidenti.net

Robert Berisha dhe Laureta Maqedonci nisin pushimet në Meksikë

Disidenti.net

Aktori i famshëm rrëfen për sëmundjen e rrallë, nga e cila nuk mund të shihte, të dëgjonte e as të ecte

Disidenti.net
Disidenti

Në klube po e këndojnë “Mora fjalë”, Skivi kritikon kolegët teksa i drejtohet Shkurte Fejzës: A po të paguajnë ndonjë gjë?