Disidenti
Lajme

Në faqën e Bashkësisë Islame të Prizrenit publikohen fotografi e video të nxehta të disa vajzave

Në faqen zyrtare të Bashkësisë Islame të Kosovës, dega në Prizren janë postuar fotografi të nxehta të disa vajzave.

Më saktësisht, në “Facebook Story” janë postuar 1 fotografi dhe 2 video +18.

Të mërkurën e 1 marsit, Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se faqja zyrtare e Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, në Facebook dhe Youtube, ka disa ditë që nuk mirëmbahet nga personat përgjegjës të këtij Këshilli.

Kjo pasi sipas BIK-ut, të dyja faqet janë vjedhur nga persona të pandërgjegjshëm

“Andaj, si rrjedhojë, publikimet e bëra gjatë këtyre ditëve, nuk përbëjnë qëndrimet zyrtare të Këshillit”, thuhet në njoftimin e BIK-ut.

Patundshmëria “prek qiellin”, banesat në Prishtinë arrijnë 1000 deri në 2.500 euro/m2

Disidenti.net

Mblidhet Bordi i ZRrE-së, sot pritet shtrenjtimi i rrymës elektrike

Disidenti.net

“Serbia e ka humbur Kosovën”, Gjukanoviç: Po ndjek politikën e Putinit që kërkon të rikthejë sovjetizmin

Disidenti.net
Disidenti

Në faqën e Bashkësisë Islame të Prizrenit publikohen fotografi e video të nxehta të disa vajzave