Disidenti
Lajme

Momente frike, koha kur qytetarët “luftonin” për miell e bukë (Foto)

Kosova edhe pak ditë shënon 1 vjetorin e shfaqjes së raste të para me koronavirus. E pak para shfaqsjes së këtyre rasteve, qytetarët ishin mobilizuar për udhqim duke mos ditur se çfarë i priste në ditët në vazhdim.

Qytetarë të shumtë me automjete të vogla e të mëdha, një vit më parë prisnin në rend për orë të tëra që të furnizohen me shumicë me miell në mullirin e fshatit Prugovc të Prishtinës.

Ndonëse ende pa u konfirmuar asnjë pacient i infektuar me koronavirus në Kosovë, paniku erdhi pas përhapjes së pandemisë që e kishte izoluar disa vende në evropë por edhe zona të shumta nëpër shumicën e shteteve në botë, shkruan FaktePlus

Më posht shihni disa fotografi nga momentet kur qytetarët furnizoheshin me miell pak para shfaqjes së rasteve të para me koronavirus në Kosovë:

Matoshi: Avdullah Hoti ka qenë kryeministri më i mirë i të gjitha kohërave

Disidenti.net

Zafir Berisha: S’është lajm kur më shihni me armë, por me ndonjë violinë ose flaut

Disidenti.net

Milan Radojçiq: Jam kthyer në Kosovë dhe ju e dini se çfarë do të thotë sepse nga këtu nuk ka kthim prapa

Disidenti.net
Disidenti

Momente frike, koha kur qytetarët “luftonin” për miell e bukë (Foto)