Trendët që do të jenë të popullarizuar në pranverë janë gjithçka, thjesht jo të mërzitshme.

Njëri prej tyre janë këto xhinse, të cilat vetëm zonjat e guximshme do të dinë t’i veshin mirë, transmeton Telegrafi.

Pjesët që theksojnë figurën femërore dhe nxjerrin në pah feminitetin janë përsëri të rëndësishme, të tilla janë këto xhinse.

Opinionet e zonjave janë të ndara, disa janë të ngazëllyera me to, ndërsa të tjerat mendojnë se janë tepër vulgare.

 

Fjala është për një model me bel të lartë me të çara në zonën e ijëve. Ky stil ishte popullor në fillim të viteve 2000.

A ju pëlqen edhe juve ky model?