Zeka në Pressing  tha se ka xhirime ku shihet Adem Jashari duke pirë birra dhe se ai nuk ka pasë fare të bëjë me ekstremista e muxhahadina.

“Tash unë me ju thënë që e kam në xhirime Adem Jasharin t’u pi birra, Adem Jashari ka pi birra. S’ka pasë fare të bëjë me këta ekstremistat, muxhahadinat. Adem Jashari ka qenë shqiptar, Kristal shqiptar ka qenë”, shtoi Zeka.