Telegram ngushëllimi familjes Berisha! Me rastin e vdekjes së XHEVDET BERISHA përkrahës dhe dashamir i FC Kosova Regensburg, në aksidentin rrugës për në vendlindje, me pikëllim të thellë morëm lajmin për vdekjen e mikut tonë Xhevdet Berisha , humanistë e veprimtar i shquar e i palodhur i çështjes kombëtare, bartës i shumë sukseseve në organizimin e mërgatës”.

“Është kjo një humbje e madhe për familjen ngase mbetën pa më të dashurin e tyre, humbje e madhe edhe për mërgatën tonë, Komunën e Obiliqit dhe gjithë Kosovën”.

Bashkëndjejmë dhembjen dhe Ju shprehim ngushëllimet tona më të sinqerta familjes Berisha, mërgatës tonë, miqve dhe të gjithë dashamirëve”, thuhet në telegram.