Disidenti
Lajme

Mërgimtari e la Londrën pas 37 vjetësh, çdo ditë ulet dhe e puthë tokën e Kosovës

Tash e disa muaj është kthyer në vendlindjen e tij.

Andaj shumicën e kohës po e kalon në oborrin e shtëpisë, pasi nuk po mund të ngopet me vendin e tij.

Avdul Gula e la Londrën pas 37 vjetësh për Kaçanikun. Ai thotë se aq shumë mall ka për vendin e tij, saqë çdo ditë e puthë tokën.

Se cilat janë arsyet tjera që e braktisi Lodrën dhe cfarë do të bëj tani në Kosovë, e mësoni përmes materialit në vazhdim të përgatitur nga gazetari Sefer Demiri.

VIDEO

MPB kërkon 50 punëtorë, nuk kërkohet diploma e fakultetit as përvoja e punës

Disidenti.net

Krasniqi: Konfliktin në veri e evitoi në momentin e fundit ky zyrtar amerikan, hera e dytë që Kurti po e rrezikon vendin

Disidenti.net

Shuhen shpresat e Serbisë për Asociacionin/ Juristi nga Belgjika ka disa pyetje që nuk do iu pëlqejnë Thaçit e Mustafës!

Disidenti.net
Disidenti

Mërgimtari e la Londrën pas 37 vjetësh, çdo ditë ulet dhe e puthë tokën e Kosovës