Disidenti
Lajme

Mentor Arifaj: Kam ardhur nga Kanadaja për të kontribuar zhvillimit të vendit tim

0Shares

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ka emëruar Zëvendësministër në Ministrinë e Ekonomisë, Mentor Arifaj nga Istogu

Postimi i plotë i tij:

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti më emëroi në pozitën Zëvendësministër në Ministrinë e Ekonomisë, dhe të cilin e falënderoj për besimin e dhënë!

Me përvojën time në Amerikën e Veriut, me etike dhe profesionalizëm të lartë do të punoj pran ministres Rizvanolli, për të bërë ndryshime për zhvillim të vendit tonë ashtu si kanë kërkuar qytetarët me votën e tyre, më 14 shkurt.

Kam ardhur nga Kanadaja për të kontribuar zhvillimit të vendit tim dhe duke njohur mundësit që ofron teknologjia informative e komunikuese, është e mundur të sillet puna në Kosove në vend që të rinjtë të migrojnë për punë. Kështu që jam i bindur nëse punojmë me përkushtim, sinqeritet dhe pa improvizime, në vendin tonë së shpejti do krijohet klimë e përshtatshme e punësimit, ashtu që do të ketë vende të qëndrueshme pune për të gjithë të interesuarit dhe të përgatiturit për punë.

Jam i lumturi që do ti shërbej vendit tim të dashur!

Na shkoftë mbare!

Mentor Arifaj

Fondacioni Golden Eagle bën thirrje për krijimin e fondit për Policinë e Kosovës, ndanë 30,000 euro

Disidenti.net

Mirena: Afrim Bunjaku, që sot ra në detyrë, shteti nuk i ka garantuar as sigurim shëndetësor, as sigurim jetësor, e Qeveria ua ka hequr edhe shtesat për rrezikshmëri në punë

Disidenti.net

“Ma shpejt se t’i jepi 2-3 shuplaka”/ I riu në Prishtinë kapet me Policinë pasi e gjobitën për shkelje në trafik

Disidenti.net
Disidenti

Mentor Arifaj: Kam ardhur nga Kanadaja për të kontribuar zhvillimit të vendit tim