Disidenti
Showbizi

Mbërrin një tjetër zarf në shtëpinë e Big Brother Vip dhe jep lajmin e mirë banorëve (VIDEO)

0Shares

Në shtëpinë e Big Brother Vip ka mbërritur një zarf i bardhë, ku iu është dhënë lajmi i mirë banorëve. Ato kanë mundësinë që të realizojnë një koncert me ndihmën e orkestrës së Top Channel.

Detyra e secilit banorë është që të përzgjedhin këngët që ata dëshirojnë që të këndojnë dhe t’i tregojnë në dhomën e rrëfimit.

Vëllai i Madh do i mundësojë tekstet e printuara dhe tonalitetin që ata dëshirojnë të këndojnë.

Nga ana tjetër, Jori Delli ka si detyrë që me të gjithë djemtë e shtëpisë, të zgjedhë një këngë, të cilën do ta kërcejë duke krijuar një koreografi.

 

Dyshimet për abuzim seksual, arrestohet ‘Valmir bossi’

Disidenti.net

Kaq e pati! Ndahen Kaderi e Lumbardhi?

Disidenti.net

Xhuli thotë se u arrestua nga policët serbë në Shtërpcë: I shajta me nënë në shqip, m’i lidhën duart e më …

Disidenti.net