Disidenti
Lajme

Maskat me origjine Kosovare, myfixmask zgjedhen me kualitativet ne Zvicer

0Shares

Radio Televizioni Zviceran (Radio Television Suisse – RTS) – televizioni kombetar me renome te madhe ne mbare Zvicren dhe shikueshmeri shume te larte, ka publikuar rubriken gjate se ciles kane testuar maskat te modelit FFP2/N95 qe gjenden ne tregun e tyre. Nder to me e mira eshte zgjedhur marka Kosovare “myfixmask®”, e cila eshte testuar nga nje laborator prestigjioz ne Fribourg.

Ky lajm eshte nje indicie shum e mire per gjithe prodhimet Kosovare sepse pasqyron standardet dhe kualitetin pergjate procesit te prodhimit.

Marka “myfixmask®” prodhohet ne Komunen e Malisheves dhe eksportohet ne gjithe tregun Evropian. Vlen te ceket qe 80% e punonjeseve jane te gjinise femerore dhe e kryejne punen me perkushtim te larte – fakt i cili deshmohet edhe nga ky reportazh i publikuar sot ne mediat Zvicerane.

Shpresojme qe te shofim keto lloj arritje ne te gjitha prodhimet Kosovare ne te ardhmen.

https://www.rts.ch/play/tv/a-bon-entendeur/video/test-defficacite-des-masques-en-tissu-et-ffp2?urn=urn:rts:video:12069655, nga minuta 39 e tutje

www.myfixmax.ch – faqja zyrtare e prodhuesit.

Fondacioni Golden Eagle bën thirrje për krijimin e fondit për Policinë e Kosovës, ndanë 30,000 euro

Disidenti.net

Mirena: Afrim Bunjaku, që sot ra në detyrë, shteti nuk i ka garantuar as sigurim shëndetësor, as sigurim jetësor, e Qeveria ua ka hequr edhe shtesat për rrezikshmëri në punë

Disidenti.net

“Ma shpejt se t’i jepi 2-3 shuplaka”/ I riu në Prishtinë kapet me Policinë pasi e gjobitën për shkelje në trafik

Disidenti.net
Disidenti

Maskat me origjine Kosovare, myfixmask zgjedhen me kualitativet ne Zvicer