Disidenti
Lajme

“Marrin pagë që dhjetë vjet nga posta por jetojnë në Beograd, pasi i zbulova më larguan nga puna”

Se nuk është më i punësuar në Post Telekomin e Kosovës Slobodan Vujiçiç e mori vesh veç kur nuk mundi ta hapte kompjuterin e punës në tetor të vitit 2021.

Koordinatorit për minoritete, iu tha se kontrata e punës iu ndërpre me arsyetimin se kishte munguar në punë disa ditë, pa arsye.

Në këtë institucion, Vujiçiç punonte nga viti 2010, por para 1 viti ai mori detyrë të re si koordinator i minoriteteve në Post Telekomin e Kosovës.

Dhe ishte pikërisht kjo, një ndër arsyet pse ai dyshonte se u largua nga puna – kërkimi i listave  me emrat e të punësuarve në postë nga radhët e minoriteteve në Kosovë.

Loading video

Tim Judah: Kur Kurti ishte në burg, Vuçiq ishte ministër i inforimimit, kjo po ndikon në dialog

Disidenti.net

Faton Kurti publikon fotografinë e Vuçiqit nervoz përballë Kurtit: Ai tani e ka vetëm një opsion

Disidenti.net

Hajdari: Gjuha e trupit dëshmoi që Kurti ishte konfident, e Vuçiq në stres

Disidenti.net
Disidenti

“Marrin pagë që dhjetë vjet nga posta por jetojnë në Beograd, pasi i zbulova më larguan nga puna”