Disidenti
Lajme

Latifi kritikon Ramën për mbeturinat: Thua se nuk vjen nga Londra por nga Somalia – Shpendi do të duket yll

Analisti i politikës, Blerim Latifi duke folur për gjendjen e rënduar në Prishtinë me mbeturinat, ka krahasuar kryetarin Përparim Rama me ish-kryetarin Shpend Ahmeti.

Latifi ka shkruar se Ahmeti ka qenë i dobtë por mbeturinat janë hequr çdo ditë teksa tash kur është Rama ato nuk po largohen dhe aspak s’po tregohet përvoja e Londërs.

Më tej, Latifi thotë pas katër vitet Ahmeti do të duket yll nëse vazhdon të qeverisë në këso forme Përparim Rama.

“Boll i dobët ka qenë Shpend Ahmeti, por në kohën e tij mbeturinat janë hequr çdo ditë. Ky pasardhësi i tij, siç po duket, as që po lodhet për këtë punë. Thua se nuk vjen nga përvoja e Londrës, por e Somalisë a e Bangladeshit. Nëse vazhdon kështu, pas katër vitesh, të jeni të sigurtë se në raport me të Shpend Ahmeti do të duket yll.”, ka shkruar ai.

Tim Judah: Kur Kurti ishte në burg, Vuçiq ishte ministër i inforimimit, kjo po ndikon në dialog

Disidenti.net

Faton Kurti publikon fotografinë e Vuçiqit nervoz përballë Kurtit: Ai tani e ka vetëm një opsion

Disidenti.net

Hajdari: Gjuha e trupit dëshmoi që Kurti ishte konfident, e Vuçiq në stres

Disidenti.net
Disidenti

Latifi kritikon Ramën për mbeturinat: Thua se nuk vjen nga Londra por nga Somalia – Shpendi do të duket yll