Disidenti
Lajme

LAJMI I FUNDIT: Merret vendimi përfundimtar për shkollat!

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të ulëta do të shkojnë në pushim një javor.Kështu u tha në mbledhjen e komitetit e cila është duke u mbajtur edhe aktualisht.“Nxënësit të shkojnë në një pushim mujor, dhe në fund të asaj javës do të bëhet një vlerësim i situatës epidemiologjike dhe do të vendosim se si të shkojmë”, u deklarua gjatë kësaj mbledhjeje.

Bahtiri argëton popullatën me llaf: Me Radojçiqin jena sha me nanë

Disidenti.net

Bahtiri plas bombën – Si përfundoi në shtëpinë e Radojçiqit në veri, bashkë me Haradinajn e Rakiqin?

Disidenti.net

Komandanti i KFOR-it: S’do ta tolerojmë dhunën dhe pikë

Disidenti.net
Disidenti

LAJMI I FUNDIT: Merret vendimi përfundimtar për shkollat!