Disidenti
Lajme

Kuvendi njofton për pikat e rendit të ditës së seancës konstituive

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar lidhur me seancën konstituive e cila do të mbahet nesër nga ora 10:00.

Sipas njoftimit në rend dite janë tri pika.

Fillimisht do të bëhet formimi i Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve. Pastaj deputetët do të japin betimin, për t’u zgjedhur më vonë kryetari i Kuvendit dhe nënkryetarët.

Sipas njoftimit, gjatë kohëzgjatjes së seancës, mediat mund të qëndrojnë në ballkonin e sallës plenare, konform Rregullores për rendin dhe qasjen e mediave dhe të publikut në punën e Kuvendit.

Ky është 19-vjeçari që u godit për vdekje në Prishtinë, po shpërndante porositë me motoçikletë

Disidenti.net

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim

Disidenti.net

30 ditë paraburgim për Nuredin Lushtakun dhe të tjerët

Disidenti.net
Disidenti

Kuvendi njofton për pikat e rendit të ditës së seancës konstituive