Disidenti
Lajme

Kur do të miratohet në Qeveri Ligji për Paga, përgjigjet Sveçla

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka thënë se Ligji për Paga është drejt finalizimit.

Gjatë raportimit në Komisionin për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rural, Sveçla tha se pas dakordimit të detaje finale me Ministrin e Financave, ky lig sipas tij do të dërgohet për miratim në Qeveri.

“Sa i përket Ligjit për Pagave është e vërtet që unë kam deklaruar që në fund të marsit do ta dërgojë në Qeveri këtë Ligj. Ligjit për Pagat është në fazën përfundimtare për sa i përket MPB-së. Jemi në periudhën e dakordimit të detajeve të fundit me MF-në, duke pas parasysh qëllimin tonë që ky Ligj të reflektojë edhe mundësitë buxhetore të Kosovës që të mos kemi një ligj që pastaj të jetë i pa implementueshëm”, ka thënë Sveçla.

Ky është 19-vjeçari që u godit për vdekje në Prishtinë, po shpërndante porositë me motoçikletë

Disidenti.net

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim

Disidenti.net

30 ditë paraburgim për Nuredin Lushtakun dhe të tjerët

Disidenti.net
Disidenti

Kur do të miratohet në Qeveri Ligji për Paga, përgjigjet Sveçla