Disidenti
Lajme

Konfirmon Zemaj: Është e sigurtë, ky është numri i vaksinave që do të vijë në Kosovë në muajin mars

“33 mijë vaksina vijnë nga muaji mars nga covax në Kosovë. Të gjitha dokumentacionet i kemi në rregull.Të gjitha kushtet i kemi plotësuar”, ka thënë Zemaj në kanal10.

Mjeku nga Kosova: Operimi i një pacienti shqiptar më jep kënaqësi sa për 100 gjermanë

Disidenti.net

Pagat me ligj të ri/ As këtë muaj nuk ka shtesa, MF dhe MPB dalin me njoftim

Disidenti.net

LDK thërret konferencë për media

Disidenti.net
Disidenti

Konfirmon Zemaj: Është e sigurtë, ky është numri i vaksinave që do të vijë në Kosovë në muajin mars