Disidenti
Lajme

Kjo është komuna e parë që konfirmon fillimin e procesit mësimor nga nesër

Drejtori i Arsimit në komunën e Podujevës, Avni Fetahu ka përshendetur vendimet e shkollave të komunës së Podujevës që nesër të fillojnë me procesin mësimor.

“Përmes këtij vendimi për t’ju kthyer procesit mësimor, mësimdhënësit tanë kanë dëshmuar vullnetin e tyre të sinqertë në kryerjen e misionit të tyre fisnik në edukimin e gjeneratave të reja”, ka shkruar ndër të tjera ai.

Kujtojmë se sot kryetarët e Komunave të Gjilanit, Podujevës, Shtimës dhe Kamenicës janë mbledhur gjatë ditës së sotme për të diskutuar për mosfillimin e procesit mësimor.

Milaim Zeka: Femrat e Kosovës janë të bukura, por 50% e e tyre, e kanë zërin si të meshkujve!

Disidenti.net

‘Gruaja e harruar’ e protestës së 1 tetorit: I dhamë fund heshtjes, Albin Kurti ishte aktivist i shquar

Disidenti.net

Vajzat nga Peja që u gjetën s’pranuan të kthehen në shtëpi – Flet babai i njërës prej tyre

Disidenti.net
Disidenti

Kjo është komuna e parë që konfirmon fillimin e procesit mësimor nga nesër