Disidenti
Lajme

Këta janë të arrestuarit në Telekomin e Kosovës

Pak më parë Policia e Kosovës ka arrestuar disa zyrtarëve të lartë të Post Telekomit të Kosovës.

IndeksOnline bën me dije se të arrestuarit janë Armend Osaj dhe Trim Musliu.

Sipas burimeve, arrestimet e tyre lidhen me nënshkrimin e disa kontratave, me shuma të larta parash.

Tutje, pritet të ketë edhe arrestime tjera në Telekomin e Kosovës.

Ky është 19-vjeçari që u godit për vdekje në Prishtinë, po shpërndante porositë me motoçikletë

Disidenti.net

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim

Disidenti.net

30 ditë paraburgim për Nuredin Lushtakun dhe të tjerët

Disidenti.net
Disidenti

Këta janë të arrestuarit në Telekomin e Kosovës