Kajtazi i ka kërkuar Vitisë që t’i lërë kërcënimet dhe të tregoj se pse nuk e ka nënshkruar kontratën me kompaninë Pfizer meqë tha se hulumtim i Insajderit është i pavërteta

“Z. Minister, Lej kercenimet e dokrrat po pse nuk e ke nenshkru kontraten. Meqe po thu eshte rrene, lexoi dokumentet qe ty te nxjerrin ne rrene”, ka shkruar Kajtazi në Titter.