Disidenti
Lajme

Kadriaj-Kurtit: Nëse i çon policët në Veri dhe nuk iu rritë pagat ti je me kriminelët

Deputetja nga radhët e AAK-së, Time Kadriaj i ka reaguar kryeministrit Kurti i cili tha se “jo rastësisht po përmenden pagat e policëve para shtatorit kur do të filojë reciprociteti me Serbinë e policët do të jenë në veri”.

“Nëse ti nuk iu rritë pagat policëve e shtator i çon në veri ti jë bashkë me qata kriminelet”, ka thënë Kadriaj.

Kuvendi i Kosovës është duke mbajtur seancë dhe kryesisht po diskutohet për situatën në Veriun e Kosovës.

Tim Judah: Kur Kurti ishte në burg, Vuçiq ishte ministër i inforimimit, kjo po ndikon në dialog

Disidenti.net

Faton Kurti publikon fotografinë e Vuçiqit nervoz përballë Kurtit: Ai tani e ka vetëm një opsion

Disidenti.net

Hajdari: Gjuha e trupit dëshmoi që Kurti ishte konfident, e Vuçiq në stres

Disidenti.net
Disidenti

Kadriaj-Kurtit: Nëse i çon policët në Veri dhe nuk iu rritë pagat ti je me kriminelët