Disidenti
Showbizi

Ish banori i “BB” per “Sunny Hill”: Dugi bonu fer, s’ke pritë leje por t’kan ofru ofertë më të mirë

“Sunny Hill Festival” do të mbahet pas dy vitesh pauzë për shkak të pandemisë.

Dy vite pas ky festival ka dështuar të mbahet në Prishtinë, kështu duke u zhvendosur në Tiranë.

Kjo zhvendosje është konfirmuar nga faqja zyrtare e “Sunny Hill” si dhe nga Dugagjin Lipa organizatori i këtij festivali.

Ky dështim ka ngjallur reagime të shumta, ku shumë fytyra publike kanë kritikuar lidhur me këtë lëshim.

Ish banori i “BB”, Vesel Kurtishaj ka reaguar përmes një postimi në ‘Facebook’.

Sipas tij viktimizimi i Dukagjin Lipës lidhur me “vonesën e lejes”, është e padrejtë.

Kurtishaj u shpreh se e mirëkupton Lipën, dhe se sipas tij fajin duhet adresuar drejt dikujt, dhe se sipas tij më e lehta ishte të shahet ministria.

Gjithashtu ai ka shtuar se Lipa nuk ka pritur leje por ka marrur ofertë më të mirë nga Tirana.

Përtej kësaj ai e ka cilësuar Tiranën si vend më i duhur për t’u mbajtur “Sunny Hill”.

Kurorëzohet deputeti i LDK-së

Disidenti.net

Besian Mustafa dhe Erolida, krejt “xixa”

Disidenti.net

Valmir Bossi, i famshmi i TikTok’ut – rrihet keq nga Esati

Disidenti.net
Disidenti

Ish banori i “BB” per “Sunny Hill”: Dugi bonu fer, s’ke pritë leje por t’kan ofru ofertë më të mirë