Disidenti
Lajme

Haxhiu i drejtohet Kurtit: Mos rri në zyre se ki me pas problem me shpinë, pastaj jam i gatshëm të të bëjë terapi

“Kryeministër e kam vetëm një kërkesë, mos i bëjë presion deputetëve, le të votojnë të lirë në bindjen e tyre. Kryeministër nëse qëndron në zyre ki me pas problem me shpinën, jam i gatshëm të të trajtojë”, ka thënë Haxhiu.

Matoshi: Avdullah Hoti ka qenë kryeministri më i mirë i të gjitha kohërave

Disidenti.net

Zafir Berisha: S’është lajm kur më shihni me armë, por me ndonjë violinë ose flaut

Disidenti.net

Milan Radojçiq: Jam kthyer në Kosovë dhe ju e dini se çfarë do të thotë sepse nga këtu nuk ka kthim prapa

Disidenti.net
Disidenti

Haxhiu i drejtohet Kurtit: Mos rri në zyre se ki me pas problem me shpinë, pastaj jam i gatshëm të të bëjë terapi