Marka luksoze italiane ka bashkëpunuar me aplikacionin virtual të atleteve Wanna për të edituar atletet e para të realitetit virtual, të cilat vijnë si një paketë prej 25 palë në dispozicion për më pak se 9 dollarë.

Pas blerjes, e cila është 9 dollarë në Wanna dhe 13 dollarë në aplikacionin e Gucci, përdoruesit mund të provojnë virtualisht të 25 atletet AR.

Çdo dizajn është vetëm virtual, domethënë nuk mund të blini homologë të jetës reale për t’u veshur.

Më parë, Gucci dhe Wanna u kanë lejuar përdoruesve të provojnë versionet virtuale të atleteve ekzistuese për të ndihmuar të vendosin nëse duan t’i blejnë ato ose jo.