Disidenti
Lajme

Gjest shembullor, ushtari i UÇK-së kryen kontrolle mjekësore, klinika i shkruan në faturë: Pagesën e ke bërë më 1999

Xhevdet Qeqiri kryetar i këshillit për të drejtat e veteranëve ka publikuar një dokument të një klinike private, e ku aty shkruan se pas kontrolleve që i ka bërë, pronari i klinikës i ka shkruar diçka shumë të veçantë në faturë.

Sipas asaj që ka publikuar Qeriqi në faturë shkruan: “Pagesën e kë bërë më 1999, eja sa herë të kish nevojë”, thuhet në faturën e kësaj klinike për Qeriqin.

Njoftimi i plotë:

Pas të gjitha kontrollave mjekësore, dhe pas të gjitha analizave, kur vie koha e pagesës kjo është fatura.

Përgjigjja e mjekut ishte, se pa luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe pa sakrificën e juaj ne nuk do të ishim këtu ku jemi.

Ky veprim ishte tepër emocionues për mua.

Faleminderit, Ordinanca “TRURI”, për shërbimin dhe vlerësimin.

Faleminderit, Dr. Burim Jashari- Breca.

Latifi kritikon Ramën për mbeturinat: Thua se nuk vjen nga Londra por nga Somalia – Shpendi do të duket yll

Disidenti.net

900 mijë euro i morën pa shkuar në punë, kush janë personat që i gjeti auditori?

Disidenti.net

“Kosova e pagoi me gjak lirinë”, fjalimi i fuqishëm i Mandl në Parlamentin Evropian

Disidenti.net
Disidenti

Gjest shembullor, ushtari i UÇK-së kryen kontrolle mjekësore, klinika i shkruan në faturë: Pagesën e ke bërë më 1999