Disidenti
Lajme

Gjermania befason të gjithë! Jep lajmin e Papritur mbi liberalizimin e vizave

Ambasadori i Gjermanise ne Kosove, Joern Rohde, ka deklaruar se procesi i liberalizimit te vizave nuk do të ndo dhë as kete vit.

Ani pse Gjermania po udheheq me presidencën e Bashkimit Europian, ambasadori gjerman në Prishtine ka dhënë një lajm tjeter jo te mire per kosovarët, të cilët i besuan shume Gjermanise se do liberalizon vizat.

Rhode tha se BE nuk do liberalizon vizat per Kosovën as kete vit, sipas tij ka shtete ane tare të BE’se të cilat jane kunder liberalizimit te vizave.

Ne po punojme qe kjo te ndodhe, por se besoj se kjo do te ndodhe para krishtlindjeve.

Ndryshe, Kosova ka plotesuar te gjitha kushtet e kerkuara nga BEja, mirë po ajo vazhdon izolimin . Dy shtetet që jane kunder libera lizimit te vizave, jane Holanda po ashtu dhe Franca.

Rasti Vizat – Gjykata merr vendim për Ukë Rugovën

Disidenti.net

Patundshmëria “prek qiellin”, banesat në Prishtinë arrijnë 1000 deri në 2.500 euro/m2

Disidenti.net

Mblidhet Bordi i ZRrE-së, sot pritet shtrenjtimi i rrymës elektrike

Disidenti.net
Disidenti

Gjermania befason të gjithë! Jep lajmin e Papritur mbi liberalizimin e vizave