Disidenti
Lajme

Gërvalla ftohet në takim nga Komisioni për Punë të Jashtme i Parlamentit Evropian

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla, ka pranuar sot një ftesë nga David McAllister, kryetari i Komisionit të Punëve të Jashtme të Parlamentit Evropian, që të takohet me anëtarët e këtij komisioni.

Në ftesën e tij, siç njofton Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës, McAllister ka ftuar ministren Gërvalla t’u drejtohet anëtarëve të këtij komisioni në njërën prej takimeve të tyre, duke e parë si një mundësi të mirë për të diskutuar lidhur me prioritetet e politikës së jashtme të Kosovës.

“Për ministren Gërvalla mbetet prioritet përfaqësimi i Kosovës në institucionet e BE-së për avancimin e agjendës evropiane për vendin”, thuhet në njoftimin e MPJ-së.

Gruda: Çka nëse ministrja Haxhiu i ka zhdukur vetë provat?

Disidenti.net

Nis shtimi i numrit të policëve në Lagjen e Boshnjakëve (FOTO)

Disidenti.net

Çka është kërkuar ma së shumti n’Google gjatë 2022-tës?

Disidenti.net
Disidenti

Gërvalla ftohet në takim nga Komisioni për Punë të Jashtme i Parlamentit Evropian