Disidenti
Botë

Forcat elitare amerikane janë në Ukrainë

Operatorët specialë amerikanë janë aktualisht në terren në Ukrainë duke bërë “përgatitjen operacionale të fushës së betejës”.

Kjo sipas një burimi të mirëinformuar të gazetarit investigativ, Seth Harp.

Në median e tij sociale, Twitter ai shkruan se njësia ushtarake e Operacioneve të Forcave të Përparuara të JSOC-së, duke përfshirë anëtarë të Delta Force dhe SEAL Team 6 janë në Ukrainë.

Pjesëtarë të SEAL Team 6

Ai shkruan se kjo nuk duhet parë si një përshkallëzim në Ukrainë.

Ekipet e vogla të JSOC-së depërtojnë në mënyrë rutinore në vendet e huaja për të bërë punë të fshehtë (jo luftime) si pjesë e planifikimit të paparashikuar.

Finlanda posedon 500 bunkerë që i rezistojnë sulmeve bërthamore – mund të strehohen qindra mijëra njerëz

Disidenti.net

Gazetarja “vajton” mbi trupin e burrit të saj, pasi prokurori paraguaian u vra – derisa ata ishin për muaj të mjaltit në një plazh në Kolumbi

Disidenti.net

Jo të gjithë çeçenët krah Kadyrov-it! Si i luftojnë rusët në Ukrainë

Disidenti.net
Disidenti

Forcat elitare amerikane janë në Ukrainë