Disidenti
Lajme

Flamuri i Kosovës vendoset në komunën e Leposaviqit

Është vendosur flamuri i Kosovës në objektin e Komunës së Leposaviqit. Gjithashtu, edhe kryetari, Lulzim Hetemi, ka hyrë në objektin komunal pas tensioneve që u zhvilluan përpara komunës.

Ndërsa, Policia e Kosovës e ka largaur barrikadën vendosur tek kjo komunë.

Më parë në objektet e komunave të Zveqanit dhe Zubin Potokut me asistimin e policisë kanë hyrë edhe kryetarët e atyre komunave.

Për shkak të pakënaqësive 40 zyrtarë dhanë dorëheqje

Disidenti.net

Parashikimi i motit për dy javët e ardhshme: Rrezik nga vërshimet apo përmbytjet e shpejta

Disidenti.net

Lutfi Haziri: Ndëshkime të reja do të ketë, amerikanët e mbajnë fjalën

Disidenti.net
Disidenti

Flamuri i Kosovës vendoset në komunën e Leposaviqit