Disidenti
Lajme

Borë mbi 30 cm në Prishtinë

Reshjet e borës që nisën gjatë ditës së sotme dhe po vazhdojnë akoma kanë krijuar shtresë dëbore në kryeqytet.

“Reshjet e borës që filluan të bien gjatë ditës së sotme, në mbrëmje ishin më të dendura duke krijuar shtresë dëbore edhe deri në 30 cm në Prishtinë”.

Lajm i mirë: Mullistët paralajmërojnë rënie të çmimit të bukës në Kosovë

Disidenti.net

Serbi i arrestuar në Istog për krime lufte, dyshohet se ishte i përfshirë në masakrën e Dubravës

Disidenti.net

Pozhari për vrasjen në QKUK: Dënim i përjetshëm për autorin, ta përjetojë ferrin në këtë botë dhe tjetrën

Disidenti.net
Disidenti

Borë mbi 30 cm në Prishtinë